Sihir prividjanja – magija prividjanja


Magija priviđanja – sihir priviđanja

Simptomi sihira priviđanja (obmane)

Simptomi sihira priviđanja:

1. Otežana koncentracija i razmišljanje. Često gubljenje pamćenja, zaboravljanje. Velika nervoza i uznemirenost bez razloga. Problemi sa vidom iako su svi doktorski nalazi uredni. Na primjer osoba može osjećati kao da gleda kroz maglu, oči mogu trzati, igrati ili da peku odnosno gore.

2. Problem sa govorom odnosno teškoće u sastavljanju riječi. Strah od izlaska među ljude. Osoba je često zagledana u jednu tačku i veoma zamišljena.

3. Priviđanja na javi, odnosno osoba može čuti glasove kako je neko zove ili imati razna priviđanja da stvari vidi drugačije nego što jesu.

4. Veliki strah, napadi panike, ružne misli, lupanje i ubrzani rad srca, strepnja i zebnja što prati utrnuće tijela, posebno kože. U nekim slučajevima, osoba kad zatvori oči može vidjeti razne ružne likove kako se stalno i ubrzano mijenjaju. Ovo je evidentno posebno u kasnim noćnim satima kada osobu može iz sna probuditi veliki strah koji prati utrnuće kože i osjećaj nečijeg negativnog (šejtanskog) prisustva.

5. Česta promjena razmišljanja, mišljenja i stava. Džini koji izazivaju priviđanja, nastoje da osobi život preokrenu naopačke tako da osoba  čuje, vidi i čini pogrešno. Opsihrenoj osobi priviđanja izgledaju sasvim stvarna.

6. Veoma ružni i mučni snovi koji iscrpljuju energiju. Snovi koji uključuju razne životinje, posebno pse i zmije. Snovi gdje osoba sanja ruševine i napuštene kuće, nered, prljavštinu, kupatilo itd… Snovi mogu izgledati stvarnije od stvarnosti, a stvarnost kao da je nestvarna ili drugačija od normalne.

7. Paraliza u snu. Česti bolovi, žigovi, gušenje ili pritisak u prsima.

8. Stalno šejtansko šaputanje kako se osoba ne bi mogla koncentrisati (stalno je u mislima koje smatra svojima iako su te misli od džina), brige i ružne misli o umiranju, nesreći itd…

Oglasi

About dervismirsad

Skidanje crne magije, sihira i uroka

Posted on 21/06/2014, in Crna magija and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 1 komentar.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: